Yangın Merdiveni Kapısı No Further Mystery

Wiki Article

Müstacel çıkış bapları, yangın esnasında yangının yayılmasını önleyen ve insanoğluın emin bir şekilde tahliyesini sağlayıcı önemli öneme ehil bir yapı elemanıdır.

Bu sayede insanların emin bir şekilde binayı bırakma etmesine veya yangınla mücadele ekiplerinin çaldatmaışmasına imkân esenlar. Yangın bapları ekseriya kendiliğinden olarak kapanan ve panik pası üzere ivedi durumlarda kolayca açılabilen özelliklere sahiptir. Böylecene yangın esnasında insanların hızlı bir şekilde kaçmasına yardımcı olurlar.

Baplar paletlerde götürme edilmektedir. Her palette 15 cihaz sessiz kanat kapı itme edilebilir. Kasaların de monte olması güvenilir nakliye avantajları esenlamaktadır.

Yangın bapsı, yaman geçişini engelleyecek şekilde üretilirler. Tütün sızmasını hapsetmek amacı ile kapı ve kasanın birleşim noktalarında bu kapı fitilleri kullanılır.

Dimak aksesuar sisteminin kendine katışıksız kocaoğlanrt edici bir öbür özelliği kilit + ekip seti yahut panik pas setinin mono-blok olarak monte edilmesidir.

Ekseriya yangın merdiveni ile baş başa kullanılan bu müstacel çıkış bapsı, Yangın Kapısı buhran anlarında insanoğluın yangın vadiından çabucak uzaklaşmalarını esenlayarak hayati bir gösteriş üstlenmektedir.

Mekanizma Odası Yangın Bapları : Dizge odalarında kullanılmak üzere özel tasarlanmış yangın kapılarıdır, yangın dayanımının canipı esna otomasyon sistemlerine amelî aksesuarlarla donatılmıştır. Düzen odası yangın bapsı camlı olur.

Yangına dayanıklı malzemelerden yapılmalıdır. Ekseriya maden yahut ilenmeşap malzemeler kullanılır. Bapnın sözınlığı en azca 4 cm olmalıdır.

Müstacel çıkış kapıları, yangın sırasında yangının yayılmasını önleyen ve insanoğluın emniyetli bir şekilde tahliyesini sağlayıcı önemli öneme sahip bir yapı elemanıdır.

Sertifikalar: Yangın kapısının sertifikalı olup olmadığı, bedelını etkileyen bir gayrı faktördür. Sertifikalı bir yangın bapsı, uluslararası standartlara müsait olarak test edilmekte ve onaylanmaktadır.

Sertifikasız yangın bapları da elverişli maliyetli seçenekler olarak tercih edilebilir. "Ucuz yangın bapsı" ifadesi, sertifikasız yangın bapları ciğerin kullanılan bir tabirdir ve bu kapılar hesaplı bir alternatif sunar.

Yangın yahut acil manzara vakalarında binalardaki insanoğluın kolaylıkla tahliye edilmesi ciğerin Yangın Bapsı kullanılmaktadır.

Sandık üzerindeki fitil yuvasına uygun koca kaliteli ısıyla genleşen yangın fitili kullanılmaktadır.

Ivedi çıkış kapıları bünyesı bakımından bazı özelliklerle donatılır. Kapıların kafalıca özellikleri dundaki gibidir:

Report this wiki page